sobota 4. prosince 2010

Noční Jægersborg

Poklidná čtvrť, ve které žijeme, nenabízí příliš mnoho „iritujících“ objektů k focení. Tedy je tu spousta hezkých baráčků, ale místní zvyk je mít rozsvíceno a roztaženo, takže je mi blbé fotit lidem domácnosti. Ačkoli oni nejspíš ven vůbec nevidí. Na večerní procházce jsme tedy vyfotili naší ulici, dálnici s pár auty a stromeček, který mají zvenku naši domácí.

Skovmosevej.

Dálnice ve směru na Helsingør.

Svícící stromeček u našeho bydlení.

Práce ve škole pokračuje tak nějak nešokujícím způsobem. Není to ani příliš špatné ani příliš dobré, prostě taková normálka. I počasí je tady oproti Česku mnohem mírnější, ačkoli je taky pěkná klendra a docela to klouže. Jenže není taková zima ani takové náledí, aby se o tom vyplatilo psát rozhořčené články.

Z nových věcí jsme akorát zjistili, že budeme muset nakupovat ráno, než pojedeme do školy. Večer jsou totiž obchody úplně vybrakované, zvláště co se týče ovoce, zeleniny a masa. V pátek odpoledne měli v Nettu pár kotlet (které jsme koupili), všudypřítomné mleté, poslední balíček lososa (poslední a tudíž nejhnusnější) a několik celých kuřat s datem spotřeby 23. 11. 2010.

1 komentář:

  1. ......Večer jsou totiž obchody úplně vybrakované, zvláště co se týče ovoce, zeleniny a masa. V pátek odpoledne měli v Nettu pár kotlet (které jsme koupili), všudypřítomné mleté, poslední balíček lososa (poslední a tudíž nejhnusnější) a několik celých kuřat s datem spotřeby 23. 11. 2010.......
    ZLATÉ ČESKO !!

    OdpovědětVymazat