sobota 27. listopadu 2010

Zapadlí vlastenci

Už čtvrtým dnem sněží. V pátek jsme ještě jeli do školy na kole, ale mám pocit, že už je to jistá známka punku. Příští týden asi pojedeme autem. Tedy pokud se nám ho podaří vyhrabat. Ulice nejsou nijak zvlášť odklizené, ale hlavní tahy jsou celkem projeté. Přibližně jako u nás. Celou sněhovou situaci ale sledujeme bedlivým okem!

Bedlivé oko.

4 komentáře:

  1. Bacha aby z bedlivého oka nevypadla kontaktní čočka!

    OdpovědětVymazat
  2. Já žádnou kontaktní čočku nevidím - vidím jen krásné zářivé oko naší milé Adélky.
    Dejte na sebe pozor, u nás má být z neděle na pondělí sněhová bouře a kalamita, škoda , že nejsem medvěd a nemohu v zimě jen spát a spát...

    OdpovědětVymazat
  3. Adélka vzkazuje, že kdyby vypadla, tak už by oko nebylo bedlivé.
    Tady pro změnu zase sněží. Dánové vyměnili kola za běžky. Ty tady bohužel nemáme a hádám, že půjčení by bylo dražší než je koupit nové.

    OdpovědětVymazat
  4. Adélka je s lyžemi kamarádka, ale myslím Kubo, že Ty bys potřeboval ty běžky namazat tekutými řetězy ,ale pokud tam nejsou kopce, tak by stačilo jen lano s kotvou - jako brzda.:)
    Mám ale lepší nápad, mohli byste si od nás vzít sebou sáňky a Ditu coby tahač. Ekonomicky by se to vyplatilo, pokud ovšem poměr mezi cenou jednoho kilogramu granulí a jedním litrem benzinu je v Dánsku alespoň 10 : 1, při předpokládané spotřebě Dity 1 kg granulí denně a půl kila masa jako nedělní prémie.

    OdpovědětVymazat